Home » WAAK- en WELKOM BORDEN

WAAK- & WELKOM BORDEN

Met deze waak en welkom borden waarschuw je niet alleen, je maakt ook de blits, met een van deze unieke designs speciaal uit onze studio! 

Onze borden worden binnen Nederland geproduceerd, gedrukt op een dibond aluminium plaat met UV inkt en een optionele coating voor extra krasbestendigheid en premium afwerking.

en de ANGRY DOGS borden zorgen ook nog eens voor een glimlach :)

verkrijgbaar in A4 20x30cm en A3 30x42cm lekker groot !

Staat je ras er niet bij? stuur dan een bericht en we maken het voor je!

We maken de Angry Dogs serie ook speciaal voor jou op maat! Met meer honden van verschillende rassen die je hebt, eventueel met hun specifieke aftekeningen die alleen jouw hond heeft ! Maar natuurlijk ook als je hond een kruising is, dan maken we een bord van JOUW hond!

Ook de tekst is aanpasbaar, liever een andere tekst ? of in een andere taal? misschien dialect? alles is mogelijk, kies dan bij het bord van jouw keuze de optie "andere tekst" en we nemen na je bestelling contact met je op!

Wil je je eigen honden erop eventueel met een andere tekst? dat kan ook! zie de speciale listings hiervoor ( de eerste twee ANGRY DOGS listings in beeld ;-) )

zoek je een speciaal ras? klik dan op het vergootglas boven in de balk en vul je ras in , dan krijg je alle producten uit de gehele webshop te zien van JOUW ras!

Let op: door lichtval, schermresolutie, drukinkten en het gedrukte materiaal kunnen de kleuren in het echt iets afwijken van de afbeeldingen.

Kleuren zijn in werkelijkheid feller en helderder dan op de afbeeldingen.

KLIK OP DE AFBEELDINGEN OM NAAR DE JUISTE PAGINA TE GAAN ! :-)